Προφιλ

Καλώς ήλθατε

Το περιοδικό «εικόνες και θέματα» σας ξεναγεί στον κόσμο της ξέγνοιαστης ανάγνωσης και σας ξεκουράζει ευχάριστα και εποικοδομητικά.

Τα θέματά του έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ανάγκη του αναγνώστη για μια «διαφυγή» από τα καθημερινά και «τετριμμένα» με σκοπό την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης, την εύκολη ματιά στην διαπαιδαγώγηση, το καλό γούστο, την αγάπη για την ζωή και τον άνθρωπο, την ξενάγηση σε θέματα γνωστά αλλά και άγνωστα, με άρθρα ευχάριστα, καλογραμμένα που σέβονται την γλώσσα, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι μόνιμοι συνεργάτες, οι ανταποκριτές και όλοι οι συνεργαζόμενοι με το περιοδικό είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους και προσφέρουν το καλύτερο στον αναγνώστη και τον διαφημιζόμενο. Η ποιότητά του σε κείμενα, εικόνες, ποικιλία θεμάτων και εμφάνιση κατατάσσουν το περιοδικό στο καλύτερο του είδους του – όπως έχει αποδειχθεί και από έρευνα.

Κυκλοφορεί στην Βορειοανατολική Αττική το πρώτο δεκαήμερο κάθε ΜΗΝΑ και επαναδιανέμεται σε επιλεγμένα σημεία, όπως: τράπεζες, δημαρχεία, εφορίες, Κ.Ε.Π., φούρνοι, café, επιχειρήσεις, πολυκαταστήματα, προαστιακό σιδηρόδρομο, μετρό, τρένο. Επίσης, έχει ένα σοβαρό αριθμό συνδρομητών. Τιμά τον αναγνώστη και εκτιμά και σέβεται τον διαφημιζόμενο.