Καλώ ήλθατε

Αγαπητέ αναγνώστη. διανύουμε την καλύτερη εποχή του χρόνου! Έχω να καταθέσω ότι. για πολλά «κακώς κείμενα», θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις μου, αλλά στην πορεία, σεβόμενη τον πολύτιμο χρόνο σας, παρακάμπτω τn θύελλα και τους ανέμους που με κατακλύζουν και καταλήγω να «μιλάω» με μεγάλη μου ευχαρίστηση, για την πραγματικό ζωντανή και ευχάριστη πλευρό του φεγγαριού. Όμως, θέλω να πω τούτο, για εκείνους τους αναξιόπιστους, ασυνείδητους, κατάπτυστους και λεπλότες ιδεών και συναισθημάτων που καρπούνται καρπούς, αντιγράφοντας. κλέβοντας και κακοποιώντας την ψυχή, την πέννα και τα όνειρα των δημιουργικό σκεπτόμενων ανθρώπων.

Επίσης, να πω για την κακόγουστη και ιδιοτελή «αγάπη» για το περιβάλλον, κάποιων ξεκινώντας από τις σακούλες. τους φυτευόμενους σπόρους αγροτικών και όχι μόνο προϊόντων και φτάνω στα σκουπίδια αλλά και την «αποκομιδή» τους που αλλάζουν τόπο διαμονής τους. Αλήθεια πόσα δεινό ταλανίζουν αυτόν τον ευλογημένο τόπο και βιώνουν οι αναξιοπαθούντες κάτοικοί του!! Τέλος στις επισημάνσεις και τις θύελλες.

Να πω καλύτερα για την χρυσή εποχή και τους ονειρεμένους καλοκαιρινούς μήνες που απομένουν. Μας προσφέρουν απλόχερα τον ήλιο, την καταγάλανη θάλασσα, την ευεξία, τις υπέροχες φεγγαρόφωτες νύχτες. Να πω για τα συναισθήματα που μας δημιουργεί το πρωινό κελάηδημα του κότσυφα. το μεσημεριανό τραγούδι του γλεντζέ τζίτζικα και τις απογευματινές χαμηλές πτήσεις των χελιδονιών κατά την διάρκεια μιας βόλτας στις γύρω γειτονιές ενώ θαυμάζουμε τους καταπράσινους κήπους και τα ολάνθιστα μπαλκόνια, απολαμβάνοντας ευωδιές από γιασεμί. νυχτολούλουδο και αγιόκλημα. Αυτό είναι ο κρυφός θησαυρός και το στήριγμά μας όταν n διάθεση κάνει βουτιά. Τα θερινό σινεμά. το παγκάκι στην παραλία, το σεργιάνι δίπλα στη θάλασσα, το καφεδάκι στην αυλή με φίλους, το τσιπουρόκι με το «αλήτικο» γαυρόκι στο ταβερνάκι, μια πηγή ανάσας, ευεξίας και ψυχικής ανάνηψης. Πάτα γκάζι. φύγε με συνεπιβάτη την καλή διάθεση, ρίξε μαύρο σε όλα τα εκ προθέσεως «κακώς κείμενα» που εμφανίζονται ξαφνικό, με αλλόκοτο τρόπο και που μπορούν να σου κλέψουν τn δική σου ζωή.

Κάθε μέρα μας είναι σημαντική και μοναδική στη ζωή μας. Μην χαραμίζουμε καμία Ας τις ζήσουμε όλες, μία προς μία, δυνατό, όσο n ψυχή μας διατάσσει και όλα τα καλό θα ακολουθήσουν.

Καλn σας μέρα. Ειρήνη.