Καλώ ήλθατε

… ενώ πλάθω κουλουράκια και συγχρόνως ψήνω διάφορες λιχουδιές, αχ! αυτές οι γνωστές μυρωδιές αλλοτινών χρόνων, έρχονται να μου ζεστάνουν την ψυχή και να μου θυμίσουν επιτακτικά «έρχονται Χριστούγεννα» και το μυαλό μου κάνει περίεργες «φούγκες».
Πόσο μεγάλος είναι ο ουρανός; Πόσο ψηλά είναι το ουράνιο τόξο; Πόσο μακριά είναι το άπειρο;
Προσοχή!!! Με όχημα τη λογική, την ευθυκρισία, τη σύνεση και τη συνέπεια όλα είναι εφικτά και απτά αρκεί να βαδίζουμε πάντα μπροστά αποφεύγοντας τις σειρήνες και απαξιώνοντας τους κακόβουλους «δράκους» που περιπλανώνται προσπαθώντας να στραγγαλίσουν και να απομυζήσουν τις χαρούμενες και πολύχρωμες νότες της ζωής μας. Δώστε χώρο στη σκέψη σας και στις αποφάσεις σας. Κανείς δεν μπορεί να σας τις κλέψει, κανείς δεν μπορεί να τις διαστρεβλώσει. Μείνετε ήρεμοι, καθαρίστε το μυαλό σας από κάθε «λεκέ» και όλα θα μπουν στη θέση τους!
Μην αμφιταλαντεύεστε… Μην απογοητεύεστε… Μην θυμώνετε… Μην…
Μύρισε όλο το σπίτι και η γειτονιά, η Τζίνι η χιονάτη γατούλα μου τρίβεται στα πόδια μου περιμένοντας μέρος από τις μυρωδάτες λιχουδιές μου και ο Μπαλού, τάχα αδιάφορος, κάνει περατζάδα στο πεζούλι κουνώντας πονηρά και με νόημα τη φουντωτή ουρά του!
Είναι στιγμές…!!!
Καλές γιορτές. Καλή Πρωτοχρονιά. Είθε το 2022 να γεμίσει τις καρδιές μας, το σπίτι μας και όλο τον κόσμο με χαρά, αισιοδοξία, ευτυχία, υγεία και ελπίδα.

Καλή σας μέρα. Ειρήνη.